Si cuvintele marcheaza…

L-am vizitat la sfarsitul lui noiembrie pe Andone la Cluj. Era ca o sarbatoare de om. Plin de viata, increzator in planurile pentru 2008 si cu cheful antrenorului caruia ii iese tot. Tocmai batuse pe „U” Cluj (2-0) si toata lumea parea a lui. A povestit cum s-a lasat de fumat in America si cum l-a adus secund pe Romica Gabor. A plecat si s-a intors de vreo 3 ori, la fel de agitat insa. Pe seara s-a intristat nitel. Steaua castigase cu Bistrita, cu un 1-0 chinuit. De atunci si pana acum s-au scurs multe etape si Ando nu mai e acelasi. Steaua i-a egalat la puncte echipa (59) si pana la final vin multe jocuri grele. Clujul a metamorfozat gresit, iar Andone, prins cu usa de rezultatele exceptionale din tur, mai are de luptat. Daca renunta acum, totul e ca si terminat pe formatia lui Paszkany. Daca ramane, are curaj! Oricum, de aici inainte nu mai are ce pierde intr-un campionat, despre care Gheorghe Hagi spunea ca se vorbeste, nu se joaca pe teren. Sa lasam atunci cuvintele sa marcheze, iar cand se vor fi terminat sa numaram golurile de pe tabela finalei CFR- Steaua, care nu se vor mai intalni decat, cel mai probabil, pe podium.

Reclame

3 responses to “Si cuvintele marcheaza…

  1. si da si nu…uite ca daca Gigi nu s-a mai dat in spectacol, in ultima saptamana, Steaua a fost o echipa care ne-a adus aminte de era Protasov sau Piturca, cand pasele venite de la mijlocasi ajungeau la atacanti.

  2. CFR-ul este in transa. A primit lovitura dupa lovitura in acest retur.S-au crezut prea devreme campioni, si asta i-a costat, si-i va costa in continuare. Sunt precum un taur rapus in corida, iar Ole-ul este strigat de fanii Stelei. Este practic imposibil sa te mai ridici in astfel de momente. Fanii cer demisia lui Andone , jocul lor sufera, Muresan da din colt in colt cand este intervievat si argumenteaza cum ca Steaua joaca necurat si de-asta pierd ei teren,Paszkany nu se mai aude….Intr-un cuvant: Neputinta. Acesta este cuvantul de ordine la Cluj in aceste momente.

  3. Din pozitia simpla de suporter, il respect pe Ando foarte mult. E printre putinii antrenori pe care-i poti numi oameni.
    E genul care poate spune, ca Lacatus: „Nu ma pot bucura de necazul altuia”.
    Are charisma, are stiinta jocului si a antrenoratului, dar, sa nu uitam ca e om si are simtaminte.
    Se bucura sau sufera ca oricare dintre noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s