Cartier de resedinta

 bogati-1.jpg Un cartier rezidential in Cipru nu se construieste la marginea orasului. Ci mai departe. Pe acolo pe unde salbaticia naturii contrasteaza cu investitia, si pretul de achizitie cu posibilitatile financiare ale oamenilor. bogati-3.jpg  bogati-4.jpg macu-la-bogati.jpg Asta a fost si problema mea. M-am multumit cu cateva poze si cu bucuria de a fi vazut frumusetile uui miniorasel, construit la 30 de kilometri de Limassol. Oups, era sa uit! Omul care a facut pozele a baut 7 zile din 7 numai whisky scump, de 12 ani, si atunci cand se trezea un pic o lua de la capat. Cine altul sa fi fost decat inegalabilul Catalin Lutu (foto jos), fotoreporterul care s-a nascut prea tarziu ca sa fie cel mai bun, si prea devreme pentru a fi intrecut de altcineva in ceea ce el  numeste, cu mandrie, arta fotografica. lutu.jpg

E si motivul, probabil, pentru care Lutu al meu a uitat de echipa natioanala, care reprezenta de fapt scopul si durata vizitei, m-a certat ca tin masina numai pe stanga, a inecat in 3,14 – 3,14 telefonul de la baia hotelului de cate ori a simtit nevoia si s-a indragostit de pisici, animale considerate sfinte in Cipru. Macar atunci cand le-a fotografiat era treaz. Lucru neobisnuit pentru trairile lui de atunci. A nu se intelege ca el e de fapt un betivan. Nicidecum. S-a lasat acum o luna. De tot! Bravo, Lutu!

pisici1.jpg

Reclame

3 responses to “Cartier de resedinta

  1. Se vede mana specialistului.Felicitari, si sunt convins ca acest blog va deveni din ce in ce mai bun.Poate ar trebui largita aria tematica sau poate numai asta a fost intentia.Oricum,pozele de calitate,comentariile ,paginatia cat si curatenia limbii romane folosite, recomanda accesarea zilnica,in asteptarea noutatilor.
    Inca odata,felicitari si succes in continuare.

  2. Priveliste normala in Cipru. Acolo oamenii au alt simt al prprietatii (am vazut si in Grecia acelasi lucru) si fac totul parca pentru a primi laudele privitorului, observatorului neutru. Nu este piatra sau pom sa nu fie ingrijit pentru a creea un decor de LUX.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s